Egy kiemelkedő évjárat kiváló vörösbora, mely elsőre hűvös eleganciájával, némi szellőztetés után pedig finom struktúrájával ragad magával.
Fő illat és ízjegyei a kék bogyós gyümölcsök köréből kerülnek ki, áfonyára és szilvára emlékeztető aromatikával, de a háttérben megmutatkozik a hordós érlelési karak- ter is. Kiváló kísérője lehet egy kiadós, marha, vagy vadhúsból készült ételnek, de önmagában is kitűnő bor egy meghitt beszélgetéshez.
Szőlőfajta: Cabernet Franc, Kékfrankos, Merlot
Borkészítés: Második és harmadik töltésű, Francia barrique hordóban, 14 hónapig tartó érleléssel
Kiszerelés: 0,75 Exkluzív bordói palack
Alkohol: 14%vol
Szervírozási javaslat: 16-18 C
Gasztronómiai ajánlás: vaddisznó, szarvas, marha, sertés